Muziekstudio Breda
Boom

Voor elke release

planten wij een boom

En dat doen wij helemaal zelf! 


Wij willen ons graag inzetten voor een betere en gezondere toekomst voor de volgende generatie en voor de planeet. Daarom bieden wij graag aan om een boom te planten als jij een lied, EP of album released. 


We vergelijken dit idee graag met muziek. Het begint allemaal bij een idee dat uit kan groeien tot een prachtig lied waarvan iedereen kan genieten. Ook zal jou project waarschijnlijk langer mee gaan dan jijzelf. Net als een boom!


Toen de studio zijn eerste stappen ging zetten was deze nog te vinden in de diepe bossen van Mierlo waar Ruben is opgegroeid. Hiermee is de circel rond, want we heten niet voor niets Fields Studio (van der Velde).

Dan kunnen we er gelijk mooi gebruik van maken om hopelijk velden vol bomen te planten.Wat kan je van ons verwachten?


  • Zodra je bij ons een song, EP of album hebt gereleased geven we je de optie om een bijdrage te geven zodat wij een boom kunnen planten.
  • Wij planten dan de boom zelf in het bos waar de studio oorspronkelijk ontstaan is (Mierlo).
  • Je kunt kiezen uit 3 verschillende bomen. Een 'Walnotenboom', 'Bolamberboom' of de 'Quercus Robur'
  • Je krijgt hiervan beeldmateriaal als bewijs en een certificaat waar je trots op kan zijn.
  • Wij verdiepen ons natuurlijk goed in de boom die we gaan planten zodat deze goed past in zijn nieuwe omgeving. Ook zal deze gepland worden in een seizoen wanneer dat daadwerkelijk kan. (voor-/najaar)


Wat vragen we van jou?


  • Een bijdrage om jou boom te kunnen planten. Helaas werkt het niet om een zaadje te planten, maar moeten we een jonge boom planten van ongeveer 2m hoog. Deze zitten rond de prijsklasse van €80.


Waarom niet meedoen aan een project zoals TreesForAll?


  • Wij vinden het een mooi idee wat grote bedrijven aanbieden om het klimaat te verbeteren, maar wij vinden het belangrijk dat je daadwerkelijk ziet dat er met jou bijdrage een boom gepland wordt door onszelf! Hoe cool is dat?