Muziekstudio Breda
Contact

Neem contact met ons op!

Wil je graag meer weten over onze muziekstudio of wil je graag een afspraak boeken? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken via de e-mail of ons telefoonnummer. We horen graag van je!

Veel gestelde vragen

Kan ik met de hele band tegelijkertijd opnemen?

Jazeker! We hebben meerdere opnameruimtes waar we tot wel 8 personen kwijt kunnen. Iedereen heeft dan een eigen monitor mixer om hun eigen mix te maken en zal er opgenomen worden met minimale geluidslekkage.Hoe lang duurt een opnamedag als ik een dagtarief boek?

We beginnen graag om 09:30 en zorgen ervoor dat alles zo efficient mogelijk verloopt. We kijken niet graag op de klok, maar meestal duurt een zo'n als dit tot 20:00. Houdt wel rekening met een creatieve van ongeveer 4 uur. Wij adviseren niet door te gaan tot in den treuren, want op een gegeven moment werken onze (en jou) oren niet meer. Dat is zonde van de opnames.Kan ik gratis parkeren voor de deur?

Jazeker!Moet ik mijn eigen eten meenemen?

Als je een dagtarief boekt verzorgen wij de lunch. Blijf je dineren? Dan zou je zelf iets mee kunnen nemen, of kunnen we wat bestellen.Werken jullie ook met algemene voorwaarden?

Ja. Voor een duidelijke communicatie werken wij met een algemene voorwaarden die je HIER kan vinden.Zetten jullie ook de liedjes op Spotify en andere steamings-diensten?

Nee, maar we kunnen je wel met alle plezier helpen met hoe je dit zelf kan doen. Je hebt hier geen manager of label voor nodig.