Contact
neem contact op met muziekstudio breda Fields Studio

Neem contact met ons op

Als je bij ons wilt opnemen begrijpen we dat je vol met vragen zit met betrekking tot jouw project. Aarzel vooral niet en neem met ons contact op. We zijn ook telefonisch bereikbaar via 06-7751206 (Ja, zelfs de telefoon nemen we op). We nemen graag de tijd om al je vragen zo duidelijk mogelijk te beantwoorden zodat je weet waar je aan toe bent.


Of wil je gewoon een digitale high five achterlaten? Dan kan dat op info@fieldsstudio.nl of vul het contactformulier in en dan zullen wij zo snel mogelijk je mail beantwoorden.

 
 
 
 

Veel gestelden vragen

Kan ik met de hele band tegelijkertijd opnemen?

Jazeker! We hebben meerdere opnameruimtes waar we tot wel 8 personen kwijt kunnen. Iedereen heeft dan een eigen monitor mixer om hun eigen mix te maken en zal er opgenomen worden met minimale geluidslekkage.Hoe lang duurt een opnamedag als ik een dagtarief boek?

We beginnen graag om 09:30 en zorgen ervoor dat alles zo efficient mogelijk verloopt. We kijken niet graag op de klok, maar meestal duurt een zo'n als dit tot 20:00. Houdt wel rekening met een creatieve van ongeveer 4 uur. Wij adviseren niet door te gaan tot in den treuren, want op een gegeven moment werken onze (en jou) oren niet meer. Dat is zonde van de opnames.Kan ik gratis parkeren voor de deur?

Jazeker!Moet ik mijn eigen eten meenemen?

Als je een dagtarief boekt verzorgen wij de lunch. Blijf je dineren? Dan zou je zelf iets mee kunnen nemen, of kunnen we wat bestellen.Werken jullie ook met algemene voorwaarden?

Ja. Voor een duidelijke communicatie werken wij met een algemene voorwaarden die je HIER kan vinden.Zetten jullie ook de liedjes op Spotify en andere steamings-diensten?

Nee, maar we kunnen je wel met alle plezier helpen met hoe je dit zelf kan doen. Je hebt hier geen manager of label voor nodig.