OVER ONS

OVER ONS

Wij zijn een professionele muziekstudio in Breda gespecialiseerd in het opnemen van audio en het mixen ervan.

Samen met het gehele team werken wij hard aan een mooi eindproduct voor onze klanten. Van voice-overs en artist coaching tot volledig gemasterde albums, we doen het allemaal!


In 2018 hebben wij met trots onze deuren geopend in Breda en hebben al veel klanten blij gemaakt met ons werk zoal Rob Dekay, Wudstik, André Hazes, DIO, Ed Struijlaart en vele andere. 


Ook verzorgen we vaak de drums voor verschillende commerciele tv-programma's zoals All Together Now, The Masked Singer en I Can See Your Voice.


Wat ons anders maakt dan andere studio's om ons heen is dat wij gehele bands tegelijk kunnen opnemen in verschillende ruimtes zonder geluidslekkage. We doen ons werk met volle passie en zetten graag een stapje extra om tot een perfect eindresultaat te komen.

HET TEAM

RUBEN

Audio-/mixing engineer

& studio eigenaar

TARA

Studio manager

BEREND

JELTE

FLORIS

Audio-/mixing engineer

Content creator

Content creator

DIENSTEN

OPNEMEN

Van spraak opnames tot volledige bandopnames, het kan allemaal!


De studio beschikt over een groot aanbod van diverse muziekinstrumenten en apparatuur.

Op de dag van de opnames wordt al het gewenste materiaal klaar gezet en wordt er samen met jou gezorgd voor de perfecte sound.

Alles wat de studio tot zijn beschikking heeft kan gebruikt worden.


Bij Fields studio gaan wij net dat stapje verder voor je, zelfs een catering is geregeld.

MIXEN

Bij ons kun je ook terecht voor het mixen van je muziek.

Dit kun je geheel aan ons toevertrouwen.

Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk de eerste mix ontvangt.

Alles kan aangepast worden. Voor ons is het belangrijk dat jij voor 100% tevreden bent over het eindresultaat.


Wij mixen graag hybride. Dat houdt in dat we het handige van digitaal gebruiken, maar ook het karakter van analoge gear. Bekijk onze GEARLIST wat we allemaal gebruiken.

MASTEREN

Bij het opnameproces maken we, bij wijze van spreken, de lijnen van een kleurplaat. Bij het mixen kleuren we alles in en bij het masteren doen we er een lijst omheen.

 

Zo kun je het proces van masteren zien. Hiermee maken we de mix nog duidelijker en zal de muziek op elk device goed te horen zijn.

DE STUDIO

Grote opnameruimte
Grote opnameruimte
Deze ruimte is ongeveer 50 m2 en heeft verschillende akoestieken. Met rijdende muren kunnen we kiezen om iets extra te absorberen of juist extra reflectie te creëren.
Kleine opnameruimte
Kleine opnameruimte
Deze ruimte telt 15 m2 en heeft sound met karakter. Prachtig voor akoestische gitaar, zang of piano opnames. Maar ook drums kan hier een gave compacte sound krijgen.
Controlroom
Controlroom
Het hart van de studio. De controlroom is 21 m2. In deze ruimte komen alle kanalen binnen van de opnameruimtes. Deze ruimte bevind zich op de eerste verdieping. Daarom werken wij met camera's om de communicatie gladjes te laten verlopen.
Controlroom
Controlroom
Een fijne zithoek achter in de controlroom
Tussenruimte met isobox
Tussenruimte met isobox
Om geluidslekkage te voorkomen hebben we een isobox. Hiermee kunnen we een versterker opnemen zonder dat het geluid binnenkomt op een van de microfoons in een andere ruimte.
De lounge
De lounge
Een fijne plek om even pauze te houden, een spelletje te doen of het koffieapparaat leeg te drinken.