Muziekstudio Breda
Recording Studio

Recording Studio


Fields Studio is de recording studio voor jouw bandopnames, voice overs en mixen & masteren.

Geluidsopnames, voice-overs en mixen & masteren

Fields Studio is een professionele recording studio in Breda. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van muziekopnames, stemopnames en het geven van cursussen zodat je zelf kunt mixen en masteren. De afgelopen jaren zijn veel verschillende artiesten jou voorgegaan. Wil je de recording studio boeken of heb je vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Fields Studio biedt

De hoogste kwaliteit opname-apparatuur.

Een opnamedag volledig naar eigen wens.

Een team met passie voor muziek. 

De beste apparatuur voor jouw opnames

In onze recording studio zorgen we dat je de beste apparatuur ter beschikking hebt. We hebben kwalitatieve microfoons, kabels, instrumenten en plugins. Zo weet je zeker dat je opnames in de hoogste kwaliteit worden opgenomen. 

Waarom recording studio

De ervaringen van onze klanten

- Lucas C.

"Zeer persoonlijke en vooral professionele muziekstudio!
We hebben hier inmiddels verschillende opnames gemaakt en zijn dan ook zeer tevreden met de kwaliteit en samenwerking!"- Wim P.

"Top studio! Meedenken en verder denken.

Mede dankzij Fields studio is onze plaat geworden wat het is.
Wij komen graag terug voor de volgende!"Recording Studio

Onze recording studio heeft diverse ruimtes waar je gebruik van kunt maken. We beschikken over een grote- en een kleine opname ruimte, een bar met lounge en een control room. De control room en de opnameruimtes staan met elkaar in verbinding zodat je ten alle tijde met elkaar kunt communiceren. 

Een recording studio met alle ruimte

Een opnamedag volledig naar wensHuur je onze muziekstudio? Dan zitten onze diensten van een audio engineer daarbij inbegrepen. Wij zorgen dat de ruimte volledig is ingericht naar de opnames die jij wilt doen. We zorgen voor duidelijke communicatie en een kwalitatief resultaat. 

Onze focus ligt op het creëren van een ideale werkomgeving en perfecte resultaten. Wij gaan van tevoren in gesprek met je om te kijken wat je wensen zijn met betrekking tot een opnamedag. Zo kunnen wij ons aanpassen naar jouw tempo en beschik jij over het comfort. Een recording studio die aan je denkt. 

Recording studio inclusief Audio engineerOver onze Recording studio

Fields Studio is een professionele recording studio in Breda. De huidige locatie is opgericht in 2018 en sindsdien hebben we aan veel verschillende projecten gewerkt als audio-engineer, mixing-engineer en producer. De locatie wordt gebruikt voor alle doeleinden omtrent geluid. Denk aan bandopnames, voice-overs en mix & master projecten. Meer weten over de personen achter Fields Studio? Lees dan meer op de over ons pagina.

Recording studio tarieven

Wij werken met uur- en dagtarieven om het gemakkelijk voor je te maken. Heb je een groot project en wil je onze recording studio meerdere dagen huren? Dan kunnen we een scherpe offerte voor je op maat maken. Neem contact met ons op of lees meer over onze tarieven. 

Muziekstudio kenmerken
Waarom een muziekstudio huren

Soms moet je gewoon even opscheppen

We houden van diversiteit in ons werk. Daarom zijn er al veel verschillende projecten voorbij gekomen in onze muziekstudio waar we met trots naar terug kunnen kijken.


WAAR DE WERELD VAN GAAT DRAAIEN


Bij Fields Studio houden we van transparantie. Daarom kan je onze tarieven direct bekijken en weet je waar je aan toe bent. Heb je een groot project? Mail ons dan en dan maken we een vrijblijvende offerte voor je.

UURTARIEF

56 p/u

 • Starttarief van €112 voor het eerste uur.
 • Daarop volgend het standaard uurtarief.
 • Inclusief audio-engineer
 • Inclusief het gebruik van instrumentarium van de muziekstudio

DAGTARIEF

395

 • Inclusief audio-engineer
 • Inclusief het gebruik van instrumenten van de studio
 • We kijken niet op de klok, maar we houden het realistisch

MIXEN

335

 • Per song
 • Afgeleverd op de hoogste kwaliteit
 • Inclusief instrumental (zonder vocals)
 • Recall mogelijk
 • Afname van droge stems is

  €100 per song


MASTEREN

85


 • Per song
 • Afgeleverd op de hoogste kwaliteit
 • Inclusief instrumental (zonder vocals)
 • Recall mogelijk
 • Gemasterd op het juiste volume voor alle streaming platforms

Alle bovenstaande tarieven zijn exclusief 21% BTW