bandopnames

Professionele muziekstudio voor bandopnames, voice-overs, podcasts en meer!

Opnemen met je band

Ligt jouw muziek klaar en wil met de band jullie single, EP of album opnemen in een professionele muziekstudio? Dan kunnen wij dat realiseren.

We hebben de mogelijkheid om bands tegelijkertijd op te nemen in verschillende opnameruimtes met hoog kwaliteit opnameapparatuur en een fijne sfeer.

Samen met een audio-engineer op zoek gaan naar de perfecte sound voor jullie toekomstige plaat! Bij ons ben je aan het goede adres.

Op zoek naar de beste sound

Samen gaan we op zoek naar de beste sound voor jullie muziek. Dat zet een band apart van de rest.

Buiten een goede sound is het ook belangrijk om samen in dezelfde energie te zitten. Daarom kun je in onze muziekstudio met z’n alle tegelijkertijd opnemen.

Van akoestische jazz combo’s tot aan grote rockbands. Met jaren ervaring en een fijne sfeer proberen wij de magie uit elke muzikant/artiest te halen om jullie project naar een hoger niveau te tillen.

je thuis voelen met bandopnames

Om muziek goed op te nemen moet een muzikant zich comfortabel voelen. Als muziekstudio nemen we deze taak erg serieus en zorgen we ervoor dat jij je hier thuis voelt.

In een ruime lounge kun je tot rust komen tussen de bandopnames door. Onze ruimtes hebben een fijne en warme sfeer.

Met meerdere opnameruimtes is het mogelijk om bands tegelijkertijd op te nemen zodat de magie van het samenspel vereeuwigd kan worden.