voice-over opnemen in breda

Professionele muziekstudio voor voice-overs, podcasts en post-productie.

voice-over opnemen

Heeft je bedrijf een passende stem nodig die commercials naar een hoger niveau brengt? Een goede voice-over laten opnemen kan namelijk jouw video compleet maken.

Bij Fields Studio nemen wij stemmen op in hoge kwaliteit. Wij gaan in onze muziekstudio voor je aan de slag met de beste apparatuur en de mooiste stemmen. Zo zal jij opvallen tussen de rest!

dat beetje extra in een stem

Samen met de voice-over acteur óf actrice gaan we jouw tekst op de beste manier inspreken. Hierbij houden we rekening met alle belangrijke factoren. Denk aan de tone of voice, de snelheid, welke emoties er opgeroepen moet worden bij de doelgroep en nog veel meer. Bij Fields Studio hebben we veel ervaring met het opnemen van voice-overs en werken we snel om jouw wensen van de ideale stem te vervullen!

voice-over opnemen op afstand

De afgelopen jaren komt het steeds vaker voor dat voice overs op afstand worden opgenomen. Maar wat houdt dat precies in? Nou, dat jij als bedrijf lekker achterover kan zitten op eigen locatie. Wij verbinden je met onze studio via een hoge kwaliteit audio- en videoverbinding. Daarmee woon je de sessie bij in je eigen omgeving en kun je sneller werken met feedback.

Post-productie

Wij nemen de voice-over op zonder compressie en equalizing. Dit geeft ons een stuk meer flexibiliteit in de postproductie. Hierbij kunnen we de voice-over laten kleuren en klinken zoals jij het wilt. Post-productie is belangrijk zodat de stem die je hebt opgenomen altijd duidelijk zal gaan klinken op de radio of de televisie.

over fields studio

Fields Studio is een professionele muziekstudio. Hier kun je terecht voor alle wensen omtrent geluid. 

Denk aan het opnemen van voice-overs, het opnemen van singles én/of albums met je band én alles omtrent mixen en masteren.

Daarnaast bieden wij ook cursussen aan, zodat je zelf aan de slag kan om je eigen nummers te perfectioneren.