diensten

MUZIEK OPNEMEN

Wij geven prioriteit aan de beste performance. Het belangrijkste is dat jij je op je gemak voelt door een fijne sfeer, goede communicatie en goed geluid tijdens het opnemen in onze muziekstudio.

Met jaren ervaring kun je rekenen op een goede audio-engineer die niet alleen weet hoe je de spullen moet gebruiken, maar ook om het beste uit je te halen. 

mixen & masteren

Iedere mix is anders. Ons doel is om jou als artiest tot je recht te laten komen met een geheel eigen sound.

Met een hybride setup mixen we graag met de beste analoge gear en geweldige plug-ins ‘in the box’.

Om jou mix te polijsten en klaar te maken voor alle streamingdiensten/cd/vinyl is het een goed idee om je track te laten masteren. Wij zorgen ervoor dat jouw product af is en ready to go! 

 

voice-over

Heeft je bedrijf een passende stem nodig die commercials naar een hoger niveau brengt? Een goede voice-over laten opnemen kan namelijk jouw video compleet maken. Bij Fields Studio nemen wij stemmen op in hoge kwaliteit. Wij gaan in onze muziekstudio voor je aan de slag met de beste apparatuur en de mooiste stemmen. Zo zal jij opvallen tussen de rest!

 

podcast opnemen

Wil jij jouw verhaal vertellen aan een groot publiek? Dan is het leuk om een podcast op te nemen. Dit is een populaire manier om jouw doelgroep te bereiken met beeld en geluid. 

 

Wij hebben alles in huis om een professionele podcast neer te zetten.