muziekstudio in breda

Professionele muziekstudio voor bandopnames, voice-overs en overige audio opnames

Jouw partner voor professionele geluidsopnames

Fields studio is een professionele muziekstudio in Breda. Je kunt hier terecht voor al jouw geluidswensen. Zo helpen we je bij het creëren van het perfecte album, een professionele voice-over en geluidssamples.

Daarnaast helpen wij je ook met het zelf leren mixen en masteren. Tijdens een cursus leren we je alle fijne kneepjes van het vak. Kortom, Fields studio is er voor jou!

klik

Hoe ziet een opnamedag eruit?

Bij Fields Studio zijn we gericht op een gezellige en efficiënte opnamedag. We bespreken vooraf jouw wensen en werkwijze, waarop wij de opnamedag baseren. Zo kun je jouw recordings op eigen tempo opnemen.

Onze faciliteiten

Twee opname ruimtes

Onze muziekstudio beschikt over twee opnameruimtes met elk een eigen karakter. De grote ruimte biedt 50 m2 met voldoende ruimte voor je band.

De kleine ruimte telt 15m2 om apart geïsoleerde opnames te maken. En dat allemaal zonder geluidslekkage.

Control Room

In onze control room werken we met hoog kwalitatieve apparatuur. Er is genoeg ruimte om je opname of mix af te luisteren.

De controlroom kan verkoeld of verwarmd worden met een airco unit, wat ideaal is voor de verschillende seizoenen. Hier behoud je ook contact met de opnameruimtes.

Ruime lounge

We beschikken ook over een ruime lounge om tussendoor te ontspannen. Deze heeft een bar, hoekbank, eettafel en een gaming console.

Om jou draaiende te houden beschikken we ook over een koffiezetapparaat met verse bonen.

voice-over opnemen​

Een voice-over kan jouw video maken of breken. Maar bij onze muziekstudio ben je zeker van een professionele recording. En dat onder het genot van een kop koffie en een portie gezelligheid.

We nemen jouw stem op met de hoogste kwaliteit microfoons. Zo maken we onder andere gebruik van de Chandler Limited TG. Daarnaast mixen en masteren wij jouw voice over dezelfde dag (op aanvraag).

Zo kun je snel genieten van een optimaal resultaat.