Muziekstudio huren

Professionele muziekstudio voor bandopnames, voice-overs, audio bewerking en nog veel meer…

fields studio in breda

Als je bandopnames bij Fields Studio hebt werk je samen met een audio-engineer die jaren ervaring heeft en jullie als band naar een hoger niveau wilt tillen.

We gebruiken de beste microfoons en opnameapparaat zodat jullie muziek professioneel kan worden opgenomen.

Bepaal zelf hoe de opnamedag verloopt

Wij focussen ons op het creëren van de ideale omgeving en perfecte resultaten. We gaan vooraf in gesprek om te kijken wat je wensen zijn met betrekking tot een opnamedag. Zo kunnen wij ons aanpassen naar jouw tempo en beschik jij over het perfecte comfort. Een recording studio die aan je denkt. 

muziekstudio huren in breda

Je huurt niet zomaar onze muziekstudio. Onze audio engineer zit er namelijk bij inbegrepen. We zorgen dat de ruimte volledig is ingericht naar de opnames die jij wilt gaan doen. Er is duidelijke communicatie en een optimaal resultaat. 

Kwalitatieve apparatuur voor de beste opnames​

In onze recording studio heb je de beste apparatuur tot je beschikking. Zo kun je denken aan high-end microfoons, kabels en plugins. Ben je instrumenten vergeten? Dan hebben wij die voor je klaar liggen. Zo weet je zeker dat bij ons je opnames in de hoogste kwaliteit worden opgenomen. 

muziekstudio huren bij fields studio

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en beschikbaarheid? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een moment in om te bespreken hoelang jouw opnames gaan duren en wanneer je terecht kunt in de muziekstudio. We helpen je graag!